Nemcsak otthon, de minden vendéglő asztalán van megtalálható a bors, aprócska mérete ellenére hatalmas erőkkel bír. A legtöbb étel egyik legfontosabb összetevője, íze mellett fontos, hogy fokozza a gyomorsav termelődését, így szervezetünk gyorsabban, könnyebben és hatékonyabban bontja le az elfogyasztott ételeket.
A finom étel elkészítéséhez a jó alapanyagok mellett megfelelő fűszerek, fűszerkeverékek is kellenek. Amikkel szemben elvárás, hogy nemcsak finomak, hanem egészségesek is legyenek, mert fűszereink nem tartalmaznak: tartósítószert, adalékot, ízfokozót, színezéket, mesterséges aromát és semleges töltőanyagot. Így biztos, hogy mindig kiváló minőségű és ízű fűszerkeveréket használhat az ételek elkészítéséhez.
A fűszersó felhasználásának pusztán az általa tartalmazott fűszerek szabnak határt, ugyanakkor használatukkor egy mozdulattal az egész fűszerezést megoldhatjuk. Alkalmazásuk igen ajánlott a gyors, de ízletes ételek elkészítésénél.
Nettó terméksúly: 250 g
Összetétel: Himalája só színes borssal: 80% Himalájasó, 20% színes borssal
Felhasználási javaslat: húsok ízesítésénél 1-3 g/kg
Száraz helyen tartandó !
Származási hely: Magyarország
A termék földimogyorót, diót, zellert, mustármagot és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült.